تبلیغات
مقالات آموزشی طبی - غذاهای مرتبط به سر دردی

به نام خداوند مهربان

مقالات آموزشی طبی
دوستان عزیز با من به تماس باشید


¿غذاهای مرتبط به سر دردی
پنجشنبه 14 مهر 1384
غذاهای زیادی می توانند سبب سردرد شوند اما این بدان معنا نیست که فقط غذاهای به خصوصی باعث ایجاد سردرد می شوند، بلکه عادات غذایی هم در این میان نقش تعیین کننده ای دارد روزه داری، تشنگی یا صرف نظر از مصرف یک وقت غذایی نیز سبب سردرد می شود با دنبال کردن سیر سردرد ممکن است بتوانید تشخیص دهید که چه غذاهایی سبب سردرد شما می شوند .
غذاهای مرتبط با سردرد
تعدادی از غذاها، نوشیدنی ها و افزودنی هایی که به طور معمول با سردرد در ارتباط
می باشند عبارت هستند از :
پنیر کهنه و سایر غذاهای حاوی تیر آمین
تیر آمین ماده ای است که به طور طبیعی در تعدادی از غذاها وجود دارد این ماده در اثر شکستن زنجیره ی پروتئینی غذاهای مانده به وجود می آید معمولا هر قدر ماده ی غذایی پروتئینی مانده تر باشد، حاوی تیر آمین بیشتری نیز می باشد میزان تیر آمین در پنیر، با
توجه به نوع فرآیند، نوع تخمیر، قدمت،  و حتی نوع آلودگی باکتریایی متفاوت است پرهیز از مصرف مواد غذایی حاوی تیر آمین مانند پنیر مانده، نوشیدنی های الکلی، برخی گوشت ها و غذاهای ایجاد کننده ی فشار خون، به خصوص برای افرادی که از داروهای بازدارنده ی مونوامین اکسیداز برای درمان سردرد خود استفاده می کنند، ضروری به نظر می رسد .
الکل
هنگام مصرف الکل، خون بیشتری به مغز می رسد بسیاری از دانشمندان عامل ایجاد کننده ی سردرد را ناخالصی در الکل یا ناشی از محصول فرعی سوخت و ساز الکل در بدن فرد مصرف کننده ی الکل می دانند .
غذاهای سرد
غذاهای سرد نیز در برخی افراد سبب سردرد می شود زمانی که درجه ی حرارت بدن، ناشی از ورزش یا درجه ی حرارت بالای محیط، بالا رفته باشد و ماده ی غذایی سردی به بدن برسد، دردی که در ناحیه ی پیشانی حس می شود حداقل 60-25 ثانیه و حداکثر برای چند ثانیه تا دو دقیقه به طول می انجامد بیش از 90 درصد افرادی که از
میگرن رنج می برند حساسیت به بستنی و مواد غذایی سرد را اظهار کرده اند .
دیگر مواد غذایی مسبب سردرد
مواد غذایی ذکر شده در زیر نیز در افراد سبب سردرد شده است :
-     
بادام ، سایر میوه های مغز دار نظیر پسته، جهار مغذ، بادام، ، چیپس سیب زمینی، جگر مرغ، یا سایر قسمت های گوشت، ماهی  نان،پنیر، موز رسیده، -      انواع میوه های خشک مانند انجیر خشک، کشمش، خرما،  

نوشته شده در پنجشنبه 14 مهر 1384 و ساعت 09:10 ق.ظ توسط : داکتر مسعود غنی زاده
ویرایش شده در - و ساعت -